ZAPRASZAMY

Dodaj własny biznes na forum

piece konwekcyjno-parowe, szukam

Strona główna > Ekonomia > Zakupy online > piece konwekcyjno-parowe, szukam

piece konwekcyjno-parowe, szukam

08.03.2021 00:30:33 

Chce zmienić piec w pizzerii i nie wiem, co wybrać? Jakie teraz montuje się piece? Chodzi o mi o coś niezwykle wydajnego.

08.03.2021 23:18:32 

Urządzeń potrzebnych jest rzeczywiście bardzo wiele i trzeba się liczyć z kosztami. Z drugiej strony, jeżeli nie zamówimy pieca czy zmywarki gastronomicznej to sobie nie poradzimy. Czasy ręcznego mycia i kombinowania odeszły w zapomnienie. Dziś liczy się, jakość i wysoka wydajność.

09.03.2021 18:52:32 

Korzystałem z pieca Rational i jestem zaspokojony. Prowadziliśmy catering i wydawanie obiadów. Taki piec bardzo dobrze nadawał się di podgrzewania posiłków. Był niezmiernie pojemny, niemniej jednak jednocześnie niezmiernie ekonomiczny, dlatego spełniał wszystkie nasze wymagania.

10.03.2021 12:48:56 

Korzystałem z pieca Rational i jestem zadowolony. Prowadziliśmy catering i wydawanie obiadów. Taki piec idealnie nadawał się di podgrzewania posiłków. Był bardzo pojemny, ale jednocześnie bardzo ekonomiczny, dlatego spełniał wszystkie nasze wymagania.

11.03.2021 10:24:27 

Jedno i dwupoziomowe piece do pizzy można znaleźć w firmie https://medium.pl/983-piece-do-pizzy. Mają super ofertę i każdy coś u nich dla pizzerii na pewno znajdzie.

12.03.2021 16:33:03 

Z tego, co pamiętać to piece konwencyjno-parowe mają szeroki zakres ustawiania temperatury. Można tam ustawić od 30 do 300 stopni Celsjusza. Podgrzewanie jak i gotowanie jest możliwe. Trzeba tylko ustawić odpowiedni program i można działać. Korzystałem przez długi czas z takiego pieca i byłem bardzo zadowolony.

13.03.2021 13:38:27 

Według mnie kapturowa zmywarka gastronomiczna to podstawa. Im większy jest lokal tym wydajniejsza zmywarka musi być zamontowana. My mamy w swoim lokalu gastronomicznych aż dwie takie zmywarki i dają radę.

14.03.2021 07:21:03 

Pracownicy to nie wszystko. Jeśli nie mamy urządzeń gastronomicznych od znanych producentów to sobie nie poradzimy. Nie wszystkie posiłki można wydać od razu. Są takie, które poddajemy regeneracji i je po prostu podgrzewamy. Wtedy im mamy wydajniejsze piece tym łatwej będzie nam to wszystko zrobić.

15.03.2021 06:47:51 

My mamy różne piece w lokalu. Z tego, co pamiętam jest tam również piec Unox i nie sprawia problemów. Ogólnie sprzęt mamy niesłychanie nowoczesny, dlatego u nas awarie zdarzają się niesłychanie rzadko. Jest też specjalna firma, która się zajmuje awariami o ile do nich dojdzie. To niesłychanie ważne, aby działali naprawdę niesłychanie szybko.

16.03.2021 18:39:41 

Bez nowoczesnego sprzętu trudno sobie dzisiaj wyobrazić gastronomie. Klient nie będzie czekał zbyt długo. Klient przychodzi i chce wszystko mieć przygotowane już. Nie jest bezproblemowo prowadzić takie lokale, lecz z czegoś trzeba żyć.

12>>

Ostatnio dodane posty

Ja natomiast korzystam z filtra przepływowego pod zlewem. To wygodne rozwiązanie, bo cała rodzina ma dostęp do czystej wody.

Witaj! Ja mam butelkę filtrującą Dafi Soft i jestem zaspokojony. Woda smakuje lepiej niż ta z kranu.

Ja wolę dzbanek filtrujący Dafi. Wydaje mi się, że ta metoda jest bardziej ekologiczna niż plastikowe butelki.

© Copyright Dobre-forum.pl - Wszelkie Prawa Zastrzeżone - Polityka Prywatności

Partnerzy: Partner.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies oraz naszej polityce prywatności.